Just for Wine

Het idee voor Just for Wine is geboren aan mijn keukentafel onder het genot van een goed glas wijn met mijn vriendinnen.

Welke wijnliefhebber vindt het niet leuk om een cadeautje of een bedankje te geven of te krijgen  in de vorm van een flesje wijn? En hoe leuk is het om daar een origineel en persoonlijk tintje aan toe te voegen.
De wijn gaat op maar de herinnering, in de vorm van het cadeautje, blijft.

Als je regelmatig een kijkje neemt op mijn webshop, Facebook pagina of mijn Instagram kan je zien welke nieuwe artikelen ik heb toegevoegd.

Nathalie

48357812_208362626749981_3644677937074012160_n
IMG_0277

Wine Charms

Op feestjes vroeg ik me regelmatig af of ik wel het juiste glas in mijn hand had.

Wat fijn dat er wine charms zijn!

De wine charms die ik verkoop zijn origineel en door mij met de hand vervaardigd. Met een persoonlijke wine charm aan je glas zul je op een feestje altijd je eigen glas herkennen.

Bovendien staat een wine charm aan de voet van een glas heel decoratief op een mooi gedekte tafel, high wine, feestje of bijzondere gelegenheid.
De wine charms worden per set van 6 verkocht, verpakt in een organza zakje dat om de hals van een fles kan worden gehangen.

Een setje wine charms is een origineel cadeautje voor de gastvrouw/heer, de jarige, het bruidspaar, aanstaande (groot)ouders, juf/meester, geslaagde, Moederdag, Vaderdag of iemand die je wilt bedanken of verrassen.

Bedankjes & Giveaways

Wine Charms lenen zich bijzonder goed voor een origineel en persoonlijk bedankje op een feest, event of receptie.
Denk hierbij aan, bruiloften, babyshowers / kraamfeesten / babyborrels, afscheid of andere speciale gelegenheden.

De charms kunnen ook cadeau gegeven worden als blijk van waardering of als aandenken aan iets of iemand.
Denk hierbij aan klanten, personeel, vrijwilligers, diploma uitreiking, pensionering of bij overlijden (extra bijzonder in combinatie met een gepersonaliseerd kaartje).

En de wine charms kunnen eventueel meegestuurd worden als extraatje met een persoonlijk per post verzonden felicitatie, bedankje,  of uitnodiging voor bijvoorbeeld een high wine, vrijgezellenavond, speciale verjaardag,  huwelijk of  geboorte.

kurken

Volg Just for Wine